Kůrana v.o.s.

Sedliště, 507 23 Libáň, tel./fax: 493 598 653, e-mail: kurana.nabytek@seznam.cz


Kůrana v.o.s.  - kanceláře - kuchyně - dětské pokoje - zakázková výroba nábytku
Kůrana v.o.s. -> Činnost

Česká společnost Kůrana, v.o.s. se již od samého počátku specializuje na výrobu nábytku. Vyrábí a dodává nábytek na zakázku přesně dle přání zákazníka. Vybavíme funkčním, elegantním a cenově dostupným nábytkem kanceláře, školy, penziony, knihovny, ale také dětské pokoje či kuchyně. Naším sídlem je Libáň u Hradce Králové, realizujeme však zakázky po celé republice.

Činnost – výroba nábytku

Nábytek vyrábíme převážně ze dřeva. Používáme vždy kvalitní materiály, zaměstnáváme zručné a spolehlivé řemeslníky. Kromě nábytku dodáváme a montujeme také kuchyňské linky, nabízíme různé bytové doplňky či vyrábíme vestavěné skříně na míru. Ukázky našeho nábytku najdete v podkategorii reference.

Kancelářský nábytek

Kancelářský nábytek vyrábíme a nabízíme jako širokou sektorovou řadu v několika provedeních. Tento jednoduchý a velmi účelný kancelářský nábytek lze použít i pro jiné prostory – školy, školky, ubytovny, knihovny či mnohé další.

Nábytek pro kuchyně

Vybavíme vám kuchyně přesně na míru. Od poradenství a zpracování návrhu přes dodání vhodného nábytku, kuchyňské linky, obyčejných nebo vestavěných kuchyňských spotřebičů až po jejich instalaci a montáž.

Nábytek – dětské pokoje

Tento dětský nábytek je jednoduchý, bezpečný a levný. Dětský a studentský nábytek je také odolný proti poškození a nenáročný na údržbu. Je vhodný pro školy a školky, ale také pro dětské a studentské pokoje.

Skříně a bytové doplňky

Vyrobíme vám skříně přímo na míru. V různém provedení, v různých velikostech a barvách. Vestavěné skříně vám namontujeme zdarma. Jako bytové doplňky nabízíme židle různých typů, botníky, poličky, křesla a rozkládací pohovky, postele a matrace a mnohé další. Můžete si u nás vybavit celý byt.

Kontakt
Máte-li zájem o více informací, prosím, kontaktujte nás. Rádi a ochotně vám poradíme, zodpovíme vaše dotazy, pošleme kompletní nabídku i s cenami. Těšíme se na spolupráci.
 

Novinky

Rádi a ochotně vám poradíme, kontaktujte nás, zašleme vám cenovou nabídku.

Kontakt

Kůrana v.o.s., Ing. Švub Zdeněk, Sedliště 37, 507 23 Libáň, tel: 493 598 658, fax: 493 598 653, web: www.nabytek.hradecko.com, e-mail: kurana.nabytek@seznam.cz

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies